Team Amusa

Seizoen 2013

DSC00040.JPG

Heb een super goede wedstrijd gereden op pracht speedwaybaan.
Met aan de start 6 polen waaronder de rempala broertjes was goed vertoeven in Blijham toch nog mensen die zich inzeten voor de Nederlandse speedway.

1e serrie 2 punten
2e serrie 1 punt 
3e serrie 0 punten door ging onderuit
4e serrie 1 punt
Op zich ben ik tevreden 

Lees verder

resultaten 2012

Het was een mooie zonnige dag maar wel vies koud we hadden vandaag de laatste clubwedstrijd in Lelystad .Ik won hier 4x de heats en de finale wat resulteerde in het clubkampioenschap 2012. Daarna heb ik nog een paar rondjes mogen proberen bij rick Diephuis in de zijspanbak maar denk dat ik mij maar bij speedway hou.

Lees verder

Hongarije, halve finale EK speedway

Mijn reis naar Miscolc Hongarije was 1700 km maar meer dan de moeite waard. Ik had geen hoge verwachtingen van deze race en ging zelf uit van een 15/16 plaats. Het ging mij om de ervaringen die je bij zo’n race kunt opdoen. Je kunt er enorm veel van leren en het gevoel dat je krijgt wanneer je met die jongens aan de start staat en vervolgens met ze door de eerste bocht gaat is onbeschrijfelijk. Ik stond tussen jongens die toch gemiddeld zo’n 2 tot 3 wedstrijden per week afwerken. Dat ik deze dag op een 10 e plaats eindigde had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen. Ik heb er erg veel van geleerd. Mijn monteur Henk Dijkstra heeft veel werk verzet. Hij blijft altijd rustig. Het enige wat wel jammer was, dat mijn vriend Henry niet kon meedoen i.v.m. zijn oude blessure die weer de kop opstak. Hij heeft me daardoor tijdens de wedstrijd goed kunnen helpen en gaf me de nodige aanwijzingen. Hongarije was al met al een super ervaring!