Team Amusa
 

Laatste clubwedstrijd Lelystad

Het was een mooie zonnige dag maar wel vies koud we hadden vandaag de laatste clubwedstrijd in Lelystad .Ik won hier 4x de heats en de finale wat resulteerde in het clubkampioenschap 2012. Daarna heb ik nog een paar rondjes mogen proberen bij rick Diephuis in de zijspanbak maar denk dat ik mij maar bij speedway hou.

 

Dohren 20-10-12

Het was prachtig race weer 19 graden de trainnig ging prima we moesten alleen wat veranderingen aan brengen aan de setup omdat de baan vrij hard was en ik weinig grip had en kon vinden. Serrie 1 sta op blaauw op zich goed kon zo doortrekken naar de eerste bocht daar ging de motor totaal niet meer vooruit sloeg in de overspin en kreeg hem er maar niet uit waardoor ik 3e werdt.2e serrie denk neem geen risico meer ik pak de tweede motor stond op start plek geel dus moest nu buiten om start ging goed ik trek buiten om krijg nu wel grip en snelheid en zal buiten om dirk fabriek heen maar dit lukte net niet eindresultaat weer 3e.Toen nog de 3e serrie ik stond op rood binnen in ik moest nu kopstart pakken en winnen anders geen finale plaats dit lukte hellaas niet ook deze serrie moest ik afsluiten met een 3e plaats wat resulteerde in de dag klassement als 6e het waren verder pracht series. En snel de ronde tijden lagen extreem hoog op 51sec per serrie een zeer sterk en goed rijders veldt wat een pracht wedstrijd neer zete. 

 

Henk Koonstra racing O.N.K.Lelystad

 

Veenoord 2012 goudenhelm/ivecobokaal

Ik kon niet meer meerijden in het goudenhelm programa omdat dit geheel vol zat.Toen werdt ik in het bijprograma gezet wat ging om de Cornelis ivecobokaal. Ondanks een niet speedway waardige baan was ik over de series niet ontevreden 1x2e en 3x1e tot de finale ik starte van startplek wit waar ik twee maal eerder kopstart had en nu in de finale niet kon wegkomen anders niets dan overspin. Maar uiteindelijk werdt ik toch nog 3e in de finale wat op zich wel een podiumplaats opbracht maar waar ik totaal niet voor ging ik ging voor de 1e plek.

 

26-08-2012 clubwedstrijd Lelystad

Hier was ik vandaag weer aan de start na de pairs wedstrijd in Stralsund.

Omdat er geen deelnemers waren bij de senioren ben ik gaan mee starten met de B groep dit was voor mij een mooie gelegenheid om wat dingen te proberen die ik in Polen had bij geleerd.En tussen de buien door was het een prachtige middag met een goede baan.

 

Uitslag Bernd Hagenbokaal

Op 25 -08 -2012 werd de bernd-Hagen bokaal pairs vereden hier deed ik samen met kai Dhorenkamp aan mee we zijn als 4e geeindigt.

  1. Stralsund 1 25 (Busch 13, Schultz 12)
  2. Güstrow 18 (Mell 8, Mochner 10)
  3. Stralsund 2 18 (Bartz 9, Haupt 9)
  4. Dohren 11 (Koonstra 6, Dorenkamp 5)
  5. Wittstock 10 (Huckenbeck 9, Mauer 1)
  6. Brokstedt 7(Maaßen 5, Gast 2)
 

race Brokstedt afgelast op 05-08-12

Anders had ik gereden in Brokstedt maar deze werdt afgelast omdat de DMSB graag wou dat de u21 werd ingelast omdat die al veel uitval hadden door de weersomstandigheden.Door dat ik nu vrij was dit weekend ben ik even gaan trainen op de baan van Neuenknick samen met ivan van der Honig en kevin Glorie het was een perfecte dag mooi weer en goed kunnen strijden samen.

 

09-06-12 Kings lynn was afgelast door regen toen naar Esbjerg

Ik zou zaterdag rijden in het Engelse Kings-lynn maar kreeg vrijdagmorgen telefoontje dat de wedstrijd was afgelast i.v.m regen.vrijdagmidag krijg ik telefoontje uit Denemarken Esbjerg of ik zaterdag kon rijden natuurlijk zei ik nu Engeland was afgelast.de wedstrijd begint om 10uur i.v.m gp die vereden wordt in Kopenhagen. ik snel mijn monteur klaas bellen en om 1700uur zaten wij in de bus richting denemarken we kwamen om 23,30 aan bij het hotel en waren de volgende dag 9uur op de baan.Esbjerg moest het opnemen tegen Fjeldsted en Outrop het waren mooie en zeer snelle racen en uiteindelijk wonnen wij de wedstrijd en staan nu 2e in het tussen klassement.

 

2e clubwedstrijd Lelystad 27-05-12

Het was een super dag mooi weer de baan lag er goed bij dat al met al was het genieten.mijn resultaat was goed 8 punten.

heat 1- 3punten
heat 2- 2punten
heat 3- 3punten
heat 4- 2punten

Sta nu na twee wedstrijden 2e in de tussenstand in Lelystad.

 

Landesmeisterschaft Mecklenburg-Vorpommern Gustrow 25-05-12

Heb naar veel testen en overleg met mijn tuner-bve eindelijk de goede setup  voor mijn nieuwe offic-gm blokken gevonden.Want kijk je kan wel snel gaan  maar de combi moet kloppen goede starten en snel gaan dat moet je op elkaar afstemmen want als je in de speedway geen goede starts hebt is al 80% van de wedstrijd verloren.Maar gisteren ging het een stuk beter in een heel zwaar rijdersveld met oa kevin wolbert heffenbrock bush bartz wist ik toch 6 punten te behalen waar ik zeer tevreden mee was.

heat 1- 1punt
heat 2- 1punt
heat 3- 1punt
heat 4- 0punten
heat 5- 3punten

 

20-05-12 Diedenberg rookie cup

Hier hebben wij de eerste wedstrijd in de rookie cup gewonen mijn bijdrage was niet echt optimaal. Mede omdat ik dit jaar maar moelijk de setups van de motor kan vinden maar we werken hard door om dit toch voorelkaar te krijgen.

1e scorpions Ludwigslust
2e rockets Diedenberg
3e team teterow

klik op de afbeelding voor de mooie foto s van deze wedstrijd.

 

 

 

 

 

lelystad 13-05-2012

Vandaag mijn eerste O.N.K. gereden in lelystad waar ik zeker niet tevreden over ben.

1 serie 0 punten
2 serie 0 punten
3 serie 1 punt
4 serie 1 punt

Een zeer slecht resultaat maar een winnaar neemt zijn verlies en gaat door.

 

05-05-12 Moorwinkelsdam

Heb hier mijn wedstrijd gereden bij mijn thuisclub alleen ging niet naar tevredenheid kon de setups niet vinden.Ook omdat de baan geheel anders was als normaal buiten om kon je niks. Kon niet uit de starts komen al met al ontvreden.

1 serie 1punt
2 serie 1punt
3 serie 1punt
4 serie 2punten

 

gustrow 07-04-2012

Hier heb ik mijn tweede wedstrijd van dit seizoen vereden.

Ik was gedeeld derde met 7punten.

 

Afsluiting seizoen 2011 Esbjerg

Mijn seizoen 2011 voor Esbjerg is zaterdag afgesloten met een club funrace.Dat werkt als volgt de morgens eerst met elkaar ontbijt in de kantine om 10 uur rijden de 50cc en de 80cc hun laatste clubrace en de s'midags de groten 1e en 2e liga rijders.Het begint om half tien eerst met lego poppetjes in elkaar zetten wie daar dan het snelst in is krijgt team A en zo vervolgens naar team B.C.D zo worden de teams samen gesteld en dan moeten de groten de kleintjes helpen tijdens de race en s'midags is het net andersom dan moeten de kleintjes de groten helpen ik was team captain van team B Steen jensen was team captain van team A en Nanna jorgensen van team C en Emil meyer was captain van team D de punten die de kleintjes de morgens bij elkaar hebben gereden gaan mee naar de middag en tellen dan door. Mijn team had goed gescoord aan het einde van de dag moest ik nog een run of rijden met Emiel meyer om de 1e en de 2e plaats dit ging in stijl dit moest gebeuren op een pw 50 deze race ging over twee ronden en werd gewonnen door Emiel.
Toen begon om 19.00uur het afscheidsfeest met bbq en veel feest het was een super dag en voor volgend jaar ben ik al weer opnieuw aangenomen door de club.Ik kan mij geen betere afsluiting bedenken

 

wolfslake 03-10-2011

Ik heb maandag een wedstrijd gereden in het duitse Wolfslake-Berlijn het was een aparte dag voor ons om te rijden op maandag maar het betrof hier een duitse feestdag vandaar.
Het weer was super mooi tot erg warm maar dat was goed voor de organisatie hierdoor was er een groot aantal bezoekers gekomen.
Mijn monteur en ik maakten de motors klaar voor de training we hadden even gekeken naar de laatste set up die ik hier had gereden. Toen de training de baan leek mooi en dat was hij ook alleen hij was te glad en kon in de training nergens grip vinden naar wat overleg met mijn tainner en monteur hebben we het een en ander drastich verandert wat later goed bleek te werken want daarna werdt ik 2x1e 1x3e en 1x2e wat resulteerde in een eindzege op de tweede plaats .  

 

rookie cup duits kampioen 2011

Wij waren op vrijdag afgereisdt naar Gustrow waar de laatste rookie-cup werdt vereden.Zelf stond ik er goed voor met mijn team en we konden duitskampioen worden met het team. Nadat ik had gehoord dat tetrow Eric Poedel zou inzeten om kampioen te worden heb ik als teamcaptian mijn vriend Kai Huckenbeck gebeld en ingezet waardoor we mooie racen zagen waar hevige gestreden werd. En wat uiteindelijk resulteerde als kampioen van duitsland over het seizoen 2011 waar we zeer trots op waren met ons geheel nieuw opgerichte team.Dit jaar voor het eerst meedoen en dan gelijk kampioen beter kun je niet wensen.

 

Berghaupten / Lelystad

Zaterdag om 11 uur was het motorkeuring wij waren mooi op tijd we waren vrijdagavond al afgereist voor de rit van 710 km.Het weer leek niet echt goed zwaarbewolkt en later veel regen de training was slecht de baan was doorweekt zo nat maar de wedstrijd begon pas om 17.00 uur dus het kon nog goed komen.Maar de weergoden zaten ons niet mee het bleef nat ik ging nog een keer onderuit alles was super smerig en krom.
Ondanks het nate weer behaalde ik 6 punten.

Direckt na de wedstrijd moesten we inpaken de volgende dag zondag had ik mijn clubwedstrijd in Lelystad en we hadden nog 710km te gaan dat om 21.00 uur konden we rijden terug naar huis in de ochtend om 4.00uur waren we thuis. Snel een paar uurtjes slapen en vroeg opstaan ik moest nog een andere motor inladen en toen naar Lelystad maar ook hier begon het onderweg te regennen eenmaal in Lelystad werdt het niet weer droog en werdt deze wedstrijd afgelast.

 

20-08-2011 esbjerg

Onze club moest het vandaag opnemen tegen brovst/randers lions/fjelsted.De baan was zeer hard ik reed opzich wel goed maar had een nieuw blok gekregen gm-offz en kon niet echt de power op de baan brengen.Heb vandaag een komplete andere set up moet rijden als normaal.

1e serrie 0 punten
2e serrie 1 punt
3e serrie 0 punten
4e serrie 1 punt

 

training Lelystad zondag 14-8-2011

Na mijn slechte wedstrijd in brovst zaterdag ben ik zondag even wezen trainen in Lelystad op mijn thuisbaan.Ook omdat de mensen van deze club de gehele vakantie bezig zijn geweest om de baan te optimaliseren. In het begin van de midag was hij nog een beetje te nat door de hevige regenval maar rond een uur of 3 was hij perfect shapo voor deze mensen die hun gehele vakantie eraan opgeoferd hebben. maar als einresultaat kwam ik toch weer met een goed gevoel van de baan af. 

 

brovst denemarken 13-08-2011

Dit was voor mij tot nu toe de slechtste wedstrijd van dit seizoen. Ik had veel zin in deze wedstrijd maar kon geheel mijn ritme niet vinden deze dag mijn totaal scorre was 0 punten heb daarna heel gesprek gehad met mijn trainer die aangaf dat je jezelf teveel druk oplegt waardoor dit gebeurd volgende wedstrijd beter.

 

Gustrow / Brockstedt

Zaterdag begon de wedstrijd om 17.00uur in Gustrow het was zo gemeen warm dat in de schaduw was het nog 32c dit weertype was voor mij niet het juiste i.v.m mijn astma. De race ging van start ik kwam steeds goed uit de starten maar na twee ronden verloor ik al mijn krachten en kon zowat geen lucht meer krijgen
onder de helm. Mijn monteur klaas zei nog meld je af maar dat is het laatste ik ben naar veel vechten tegen de warmte toch nog als derde geeindigt.We hebben snel alles ingepakt en toen richting Brockstedt waar we naar het hotel moesten en ons de volgende morgen weer om 8 uur in de ochtend moesten melden
voor de motorkeuring. Deze verliep zonder enige probleemen waar ik met mijn monteur nooit over in zit de training ging goed. Daarna de wedstrijd de eerste start ging niet echt en eindige die serrie als derde de tweede start ging ook niet super de baan was als beton zo hard. Toen hebben we de gehele setup omgegooid en toen ging het een stuk beter maar kon heellaas niet hoger eindigen als vijfde doordat ik teveel punten had laten liggen in de eerste serries.

 

Trainigkamp Nordhastedt 2011

 

 

Op maandag 25-07-11 zijn mijn trainer en ik afgereisd naar het trainingskamp we kwamen daar

rond 17.00 uur aan we hebben nog wat gepraat met andere coureurs die daar waren o.a. Danny Maassen Andre Mogner en nog wat jongens uit Denemarken .

Daarna zijn we naar de jeugdherberg gegaan die Rene Schafer had afgehuurd voor de jongens

na een goede nachtrust en een goed ontbijt zijn we dinsdagmorgen begonnen met de training.

Eerst veel warmlopen en veel rek en strek oefeningen daarna met de motors dit was heel veel start trainen want dat is wel het aller belangrijkste bij speedway we hebben tevens veel les gehad in het afstellen van de koppeling wat zeer belangrijk is want 1slag te weinig of te veel en het effect is weg.

Ook hebben we les gehad wat betreft de veren van de koppeling ik krijg mijn koplingsveren altijd van mijn vriend Kevin Wolbert al met al waren het geslaagde dagen alleen de laatste dag donderdag

was voor mij althans een echte pech dag deze dag zouden we gebruiken om een echte racedag van te maken onderling. Mijn eerste motor liet mij in de steek met een kapotte ontsteking en motor 2 had geheel geen compressie meer toen mocht ik de race rijden op een motor van Danny Maassen

dat ging wel maar die is een stuk groter dan mij dus een heel andere zit kon hier niet echt mee uit de voeten.

Al met al veel geleerd en veel lol gehad met elkaar iedere avond kampvuur en vaak bbq aan gehad

in het bijzonder wil ik de club Nordhastedt bedanken voor deze mogelijkheid en vrouw Maassen voor de zeer goed verzorgde catering voor deze dagen en mijn trainer Manfred mag ik beslist niet vergeten want zonder deze man kom je niet verder.De volgende dag vrijdag had Rene Schafer nog de baan afgehuurd voor de D.M.S.B 250cc klasse in Dhoren ook vroeg schafer mij en andre mogner

als wij hier ook gebruik van wouden maken dat was niet tegen een doffe gezegd en zei natuurlijk.

Alleen had ik een probleem mijn motors waren alle twee defect. Ik snel mijn vriend kevin gebeld of ik zijn motorblok kon gebruiken wat ik mee had gekregen voor een revessie naar onze tunner bve

Kevin antwoordde natuurlijk hang hem eronder dat heb ik ook gedaan waardoor ik vrijdag en zaterdag nog volop getraind heb in Dhoren totdat mijn vader en monteur klaas kwamen en die mijn eigen motors weer hebben gerepareerd voor zondag Norden want daar had Maik ludders mij en andre gevraagd om reserve te staan .

 

Race England en Brockstedt afgelast

de snelste baan van england  sheffield

Wij waren woensdag afgereist met het team naar engeland waar mijn club het op moest nemen tegen de Sheffield-tijgers. Maar door een zware crass werd de rest van de wedstrijd afgelast en moeten we deze opnieuw rijden op 20-08-2011.

Vanmorgen was ik op facebook met mijn vriend max Dilger die morgen in Brockstedt bundesliga moet rijden voor Landhut. Die mij nu al vertelde dat Brockstedt voor morgen al is afgelast. Zij durven het risico niet te nemen omdat de meeste rijders van Landshut 900/1000km moeten rijden. Heeft de club Brockstedt dit besloten uit voorzorg gezien de weersverwachting voor zondag erg slecht lijken.

 

race veenoord afgelast

Wij konden nog wel training rijden daarna begon het te regenen

en werd het niet weer droog jammer genoeg.

 

vojens/lelystad

Na een grandiose 2dagen topspeedway met de wereldcups wat op zich keihard werken was had ik dit niet graag willen missen.
En dan vindt ik het toch mooi ondanks dat het duitse team verloor wat op voorhand ook voorspelt was en realisties was dat ik toch monteur was bij de coreur die de meeste punten scoorde van het team.Het begon stipt 19.00uur en was afgelopen om 22.00 uur toen nog de motors naar parkfermee.Dat ik ben om 23.00 uur uit vojens denemarken weggereden om op tijd thuis te zijn voor mijn eigen wedstrijd de volgende dag in lelystad ik was 4.00uur in de ochtend thuis ben even 3 uurtjes op de bank gaan liggen ben om 7 uur weer opgestaan en we zijn om 8.00 uur afgereisd naar lelystad eerst getraind toen begon 13.00uur de wedstrijd.De baan was in een slechte conditie maar dit wist ik ook al want was 2 weken daarvoor er nog wezen trainnen wat ook afliep met schade door de conditie van de baan. Heb mijn race gereden en 4punten gescoord heb daarna de fam kennis nog even ontzetend bedankt voor de tijd en energie die zij er met de rest van het baanteam in hadden gestoken maar het heeft niet geholpen om een mooie waardige speedway wedstrijd neer te zetten. De heer Kennis gaf ook direct aan zo kan er geen speedway weer worden vereden op de baan dat hij en zijn vrouw respect gingen een week met de baan bezig om er weer een waardige speedwaybaan van te maken en geloof me dat komt goed. 

 

mijn team1e in de rookie cup 25-06-11

Mijn team moest het vandaag opnemen tegen de teams diedenberg en teterow/gustrow.Het weer was goed de baan lag er perfect bij in ludwiglust om 14.00uur ging de wedstrijd van start het was van begin tot eind zeer spannend onze kleintjes hebben het ook zeer goed gedaan. De uitslag was Ludwiglust/scorpions 53 punten Diedenberger/rockets 47 punten en team Mecklenburger schweiz 44 punten zelf was ik super tevreden met mijn 10punten die ik kon scoren voor ons team.

heat 1 2punten
heat 2 2punten
heat 3 3punten
heat 4 3punten

Ben heelaas niet afgereist naar lelystad bij navraag bij de actieve organisatie hadden zich voor de derde keer geen senioren ingeschreven jammer jammer.

 

titel 18/19-06-2011 een regen weekend

Vrijdagmidag ben ik samen met mijn monteur afgereist naar Denemarken waar we zaterdag een wedstrijd hadden in Munkebo.Het had behoorlijk geregend waardoor de baan nat en glad was omdat in Denemarken geen training is voor de wedstrijd moesten we een beetje gokken met de setup eerste serie kwam ik slecht weg van start teveel spin. Toen  weer een geheel andere setup proberen en de onsteking. Maar weer kwam ik niet vanaf start toen overgestapt op de andere motor dat ging een stuk beter waardoor ik in totaal toch nog 2 serie s wist af te sluiten met 2x een 2e plek wat resulteerde in 4punten.

heat 1 0punten
heat 2 0punten
heat 3 2punten
heat 4 2punten

Zondag was de race in brockstedt we waren er mooi vroeg want we waren vanuit denemarken direct naar een gasthof gereden waar we sliepen.Eenmaal wakker leek het mooi te worden met het weer. Maar echter dit was bedrog de training ging heel goed we hebben nog een klein beetje verandert aan de motor toen kwam serie 1 ik was goed weg maar kwam klem tussen drie man waardoor ik van het gas moest maar wist toch nog als tweede te eindigen in deze serie. Dat zijn de eerste twee punten dacht ik na een kwartiertje tweede start inmiddels was het wat begonnen te regenen we staan aan de start en daar breekt een regenbui los niet normaal maar de serie ging gewoon door het lint gaat omhoog ben als eerste weg kom ook als eerste uit de bocht en ja hoor rode vlag ik kijk achterom en daar was iemand vol de schutting in gereden direct werd de wedstrijd stil gelegt voor een poosje. Wachten wat het weer verder ging doen maar zoals op de foto heeft de organisatie er alles aan gedaan maar er was helaas geen beginnen aan met als resultaat afgelasting wedstrijd .

heat 1 2punten
afgelast

 

10/12-06-2011 gustrow/norden

een uitgepute speedwayer

Vrijdag heb ik in gustrow het osterkampioenschap vereden met als resultaat 8 punten waar ik zeer tevreden over ben. Dit zijn opzich sterke race'n waar je moet strijden tegen jongens als Bush en Schultz en Haupt wat op zich heel goed is voor je leerproces in deze sport.

1e heat 1punt
2e heat 2punten
3e heat 1punt
4e heat 1punt
5e heat 3punten

Na hard werken zaterdag na thuiskomst uit gustrow moesten we al het matriaal schoonmaken en weer wedstrijdklaar maken voor de race in Norden. Waar het duitse junioren kampioenschap werd verreden waar ik een uitnodiging voor had om mee te rijden om het kampioenschap doe ik niet mee
maar om dat ze een compleet rijders veld wouden samen stellen.Daarvoor werden dennis helfer en marcel sebastian en ik uitgenodigd we moesten ons wel kwalificeren omdat er maar ruimte was voor 2 rijders en de derde kwam op reserve de kwalie ging goed. Toen de race het was een mooi gelijkwaardig veld met wel snelle jongens erbij het was van af de eerste meter strijden voor iedere punt in totaal behaalde ik 9 punten waar ik zeer tevreden mee ben mijn vriend kai huckenbeck behaalde max aan punten 15 stuks.

1e heat 2punten
2e heat 2punten
3e heat 0punten
4e heat 3punten
5e heat 2punten

het was een druk maar vooral mooi weekend met zeer goede resultaten . 

 

 

04-06-2011 esbjerg

Mijn club moest het vandaag thuis opnemen tegen silkeborg en randers.We waren mooi op tijd bij de baan om alles gereed te maken want ik moest vandaag scoren de baan was als beton zo hard waardoor het even zoeken was om de goeie setup maar na wat veranderingen lukte het ons toch er bleef geen nop op de band ziten na iedere serie was alles kaal toen hebben de teams overleg gehad en mochten we met meerdere banden rijden uit veiligheids overweging. Normaal mag je tijdens een wedstrijd maar 2 kanten gebruiken.Wij eindigden als 2e onze club staat in het algemeen klassement op de 2e plaats achter silkeborg sc.

1heat 2punten
2heat 3punten
3heat 2punten
4heat 2punten

hieronder de tussenstand van de 2e liga.

Silkeborg SC 4 163  10
-------------------------------
Esbjerg MS 3 107  5
Fjelsted SK 2 85  5
Randers Lions 3 68  2
Brovst SC 1 40  2
Munkebo SC 3 -3

 

 

 

 

02-06-11 wolflake/berlijn

Heb een prima wedstrijd gereden met harde gevechten met 1 van de helfer broertjes denis maar het resulteerde voor mij toch op een 1e plaats. Waar ik zeer tevreden over ben na de wedstrijd zijn we snel huiswaarts gekeerd 600km want de volgende dag moesten de motors weer klaar voor zaterdag de wedstrijd bij mijn club esbjerg later meer hierover.

Heat 1-3punten
Heat 2-3punten
Heat 3-2punten
Heat 4-3punten

met als eindresultaat 1e plaats

 

teterow 21-05-2011

Dit was mijn eerste wedstrijd weer naar de crahs in moorwinkelsdamm. Tijdens het rijden voelde ik mijn schouder nog wel en nam toch na ronde 3 de kracht wat weg dus het word deze week hard trainen in de sportschool om weer op nivea te komen.Ik had met mijn tuner bve overlegt en een nieuwe nok in mijn blok laten zeten op advies van bve waardoor de starten beter moesten worden en tot mijn verbasing was dit ook het geval het waren raket starten zij mijn monteur klaas later.
Ook ik ervaarde dit zo.

heat 1 3punten
heat 2 3punten
heat 3 3punten
heat 4 3punten
heat 5 3punten 

 

moorwinkelsdamm 2011

Afgelopen zaterdag 7-5 werd de masters of speedway vereden bij mijn thuisclub moorwinkelsdamm.Zelf zat ik in het bijprogramma bij het b veld waar ik de eerste heat won. Toen moest heat 2 worden vereden kwam niet goed weg uit de start maar was ontzetend gebrand om deze wedstrijd vandaag te winnen vooral om dat het mijn thuis club is. We waren de eerste bocht door het rechte eind op ik probeerde buiten om kijo bunning heen te rijden in de tweede bocht ik zat naast hem op dat moment krijgt kijo de volle grip zijn motor komt recht omhoog en vliegt zo bij mij op waardoor ook ik ten val kwam na even te zijn bijgekomen en te beseffen wat er was gebeurd zag ik al snel dat mijn wedstrijd motor krom was op dat moment was mijn monteur klaas ook al geariveerd die gelijk naar het rennerkwartier belde om de reserve motor warm te draaien voor de herstart ik kon moeilijk lopen en had echt pijn aan mijn schouder maar dacht wat er ook gebeurd ik rij die wedstrijd uit na de herstart was ik wel als eerste weg en won hierdoor ook heat 2. Toen de derde heat de pijn werd al wat heviger aan mijn schouder we gaan van start heb weer kopstart zal de motor de bocht in sliden ja dat wou niet meer door de pijn waardoor marcel sebastian mij inhaalde maar ik nog wel met veel moeite 2e werd in deze heat marcel en ik hadden even veel totaal punten maar doordat hij de laatste heat van mij won had hij een beter resultaat waardoor hij eerste werd en ik tweede na de laatste heat melde ik mij bij de docter die mijn schouder waarnam en mij gelijk met het rode kruis doorverwees naar het ziekenhuis in varel waardoor mijn vader de beker in ontvangst moest nemen. Daarna heeft het team mij om 2uur die nacht opgepikt bij het ziekenhuis zodat we om half vier thuis waren ik moet rust nemen en heb mij gelijk maandag gemeld bij mijn sporttrainer tevens masseur die zal proberen mij zo snel mogelijk weer op de motor te krijgen.

1e heat 3punten

2e heat 3punten

3e heat 2punten

 

 

clubwedstrijd lelystad 24-04-11

Het was mooi race weer ik moest rijden bij de senioren maar omdat die er niet waren heb ik er een pracht trainingsdag van gemaakt. Zodat ik mijn nieuwe gm blok 2011 mooi kon testen hiervan hebben mijn monteur klaas en ik ook optimaal gebruik van gemaakt met zeer tevreden resultaten.

 

wintertraining ludwiglust

We konden dit jaar mooi vroeg aanvangen met trainen vooral de nieuwe uitlaten was een probleem wij zijn gestart met king en geeindigt met dep.Het doet even vreemd aan omdat het geluid weg is. Maar of het nu zoveel verschil maakt heb ik nog niet echt gemerkt alleen als je buiten om wil door het losse dan merk je even dat de trek kracht wegblijft maar ik denk dat voor het seizoen echt begint mijn tuner bve daar wel een pasende nok voor heeft verder was ik zeer tevreden over het matriaal voor dit jaar.Mijn tuner bve is nog bezig met het gm blok 2011 waar we wel wat extra van verwachten en verder is het afwachten.

 Terug
Geplaatst: 08-05-2011 20:40:51